Sex Srbija

Robert Ričard Parker, sex Srbija kante njegov novi Caddi polako dole 42. St, proveriti kurve pliing svoju trgovinu srednjih godina bele prigradskih muškaraca u svojim mini kombija i karavane. Bobi Dik, kao što je bio zna na ulici, bio je makro sa nizom od osam devojaka u svom stabilno, svi oni beli, i svi oni između osamnaest i dvadeset. Vecina ženki je bila crna ili "Rica, pa BD-beli stvari je visoka cena roba u odnosu na uobičajene sranje koje prodaje po pedeset dolara pop! Dole na sledecem uglu bi mogao jebanje da vidi Dženifer, jedan od njegovih devojaka vrh skakanje iz karavan i PONOVNO svoje mesto na ivičnjak. On je povukao veliki Caddi preko, valjani dole suvozača prozora, i čekao je da u držimo glavu. "Ti radiš večeras dobro za mene, kurva", upitao je, kad je došla na uho pucao!? "Realni dobro, Bobi", rekla uzbuđeno rekao: "Ja imam preko tri stotine do sada!" Ona je dostigla u sebi njen grudnjak i izvukao čep računa da mu pokaže joj je govorio istinu. On je uzeo novac iz njene ruke i predložio joj da se vrate na posao, i kako je povučen iz prozora ona nadamo se pitao: "Kada možemo zajedno dobiti, Bobi, stvarno nedostaje da budemo sa vama?!" "Uskoro, Srbija sex bebi, uskoro", rekao je nestrpljivo odgovori: "Ja sam posao da prisustvuju do sada, tako da dobijete dupe nazad na posao!" Dženifer se nasmešio nažalost malo, i posmatrala veliki auto ubrzava u saobracaju.
U proseku noci Bobi Dik bi u više od dve hiljade dolara, a iako je iznad glave imala je očišceno najmanje pola ono što je on uzeo unutra Ono što je potrebno je, međutim, nova devojka, jer je jedan od njegovih ženki je oko da se obrate devetnaest, a on treba da joj zameni. On je oduvek želeo da se uverite svoje kurve izgledao mladi svež, jer je bio ubeđen da se više novca na duži rok! Sve njegove devojke su beguncima, najviše prcanje devojaka iz Midvest, a vecina iz razbijenih domova, a dok se vecina od makroa pokušali da ih pokupi na autobuskoj stanici, Bobi je uvek pokazuju da ako je mogao da ih možda nedelju dana kasnije, oni su bili mnogo više gladni i uplašeni, a mnogo lakše da se iskoristi! Nekoliko blokova iznad je niz Semenski trknuti barovima i restoranima, samo mesto da bi neko sa stomak pun gladi gravitiraju. On je uvek mogao da kaže kada je imao žive jedni kada devojka bi samo da bude visi oko ulaza u kafe. On je polako vozio prošlosti roj tela krstarenja trotoar, kada ju je video, tanke bele karanje devojke, hodanje polako sa pognutom glavom!
On je parkirao auto malo načina ispred nje, izašao, sačekao je hteo da ga prođe, a onda je rekao tiho, kao ga je prošao, "Ti si gladna, beba!" Ona je prestala i okrenula da vidim da li je neko pričao sa njom, i Bobi Dika preselio brzo njenoj strani i pitao ponovo, "Jesi li gladan?!" Klimnula je glavom da zigovanje glavu, a Bobi je uze za ruku i vodi ga sex u Srbiji u sve kontra noc ručak i rekao: "Naredba šta god želite." Pogledala je u njega malo sumnjivo, ali je ona bila nije pojeo u više od dva dana, pa je bacila oprez vetrova i naredio nekoliko pljeskavice. Dok je postavljen njen nalog sa konobarica iza pulta, Bobi joj pogleda preko pažljivo, proveravajuci da li je ona cifra da bude jedan od njegovih devojaka. Iako je nosila stare kožnu jaknu, Bobi mogao da vidi da je ovo malo drolja imala veliki grudi, a on se lako slici joj stoji na uglu dovođenje u teškim gotovine na osnovu nocu! Kada se kelnerica otišao, Bobi zaglavi svoju veliku crno ruku i predstavio se, "Zdravo, dušo, moje ime je Bobi Dik Parkera, a vi?" Govorila je po prvi put jer ispunjeni, a ona je sex odgovorila: "Ja sam Cindi, Cindi Jackson." "Pa Cindi Jackson", rekao je lako je rekao, "bio u Njujorku dugo?" "Skoro nedelju dana", rekla brzo odgovorio! "Od novca", rekao je pitao? Bez odgovora je samo klimnuo glavom glavom. Sendviče stigao, i kao sto puta do sada, Bobi gledao kao gladuju mlada devojka praktično udahne joj hranu! Kada je završila, Bobi je vodila svoj nazad na ulicu i uveo svoju u njegov automobil. Kada su tucanje pokretu, on je upitao: "ima mesto za boravak?" "Ne", ona je odgovorila: "Ja sam boravio u lobija hotela dok su me izbace!" On nije rekao ništa za neko vreme, a onda polako primetio, "To nije moj posao, ali bih želeo da vam pomogne, pa cu Vam nesreci u mojoj jastučici dok ne dobijete na nogama, bez naknade, naravno! " "Nisam mogao da", rekla protestovao, "Vi ste sex Srbija uradili i više nego dovoljno vec!" Podigao je ruku i dao ga na okretanjem kretanja i rekao: "To nije problem, dušo, drago da to uradi, ja cu vas preuzeti i izbacuju vas van tako da možete odspavati! Kada ona nije odgovor, je znao da ju je!

Comments (0) Posted to Muvanje devojaka 10/13/2011 Edit

«Prethodni   1 2 3 ... 26 27 28 29 30 31 32 33  Sledeći»

Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Devojke i žene na CHAT-u

Muvanje


eXTReMe Tracker