Svingeri

"Očistite svingeri za upoznavanje svoj tanjir, Volt", tetka Neli opomenuo njen osamnaestogodišnji sinovac, "mi ne želimo da otpada hrane, postoje deca gladuju širom sveta koji ce dati sve za levu preskakanja!" "Da, teta," Volt savesno odgovorio, kako je izbaciti poslednje zalogaj pire krompir i sos sa pola parče ražanog hleba. "To je dobar dečko", rekla komentarisao, jer je odstranila večeru jela iz kuhinje stolom ", operu ili obrišite pitala", dok punjenje sudopera sa sapunicom pomije?! "" Uuh, obrišite, "odgovorio je on, kako je pokupio jelo peškir dok čekaju prvi čist jelo da se stavi u kap reku. njih dvojica su jela u tišini, do kada su bili oko pola puta kroz, tetka Neli nonšalantno pomenuo: "Ja sam pronašao časopisima, kada sam Dusted ispod kreveta danas, da li mislite da su to tip casopisa dečak od vaših godina bi trebalo da bude čitanje?! "Volt pretvorio svetlo nijansa crvene i fumbled da pronađe odgovarajuce reči da odgovori na njegova tetka! zbunjenim osmehom uvukla preko njenog lica, kao ona posmatrala svog necaka zaokret u vetar, a za narednih nekoliko minuta ona neka paprikaš u njegovom stida dok ona nastavila: "Pa, ja pretpostavljam dečak tvojim godinama bi samo prirodno pokazuju interes u seksu, ali nisam siguran da se te kože časopisi su najbolji način da se to radi! "" Da li ste ikada videli devojku gole ranije ", pitala je u svim ozbiljnosti!?" Ne ", rekao je šapnuo: "Ja nisam!", "Gotovo", rekla intonirana ", kako je uručio poslednje staklo na Volt za sušenje," idemo u dnevnu sobu i razgovaraju o tome malo dalje! "
Njih dvojica sede na kauč i tetka Neli je počeo sex sa svingerima da dohvati i branje gore jedna od Volta magazina i pita: "Da li ove slike uzbuđuju vas", dok listaju bezbroj stranica koje prikazuju gole žene!? Valt nije mogao da veruje ovo se dešavalo da ga, on je bio potpuno ponižen da je njegova tetka je našao svoju zalihu časopisa, nego da sedim ovde i da bacite pogled na njih sa njom, i to je bilo previše! On je ponovo odbrusio da realnost kada ona ponavlja njeno pitanje: "Da li ove slike uzbuđuju vas?" "Ne znam", rekao je prilično šapnu: "Ja kao gledajuci ih!" "Hmmmmmm", rekla hummed, "Da li erekciju kad vidite slike poput ove?" "Volt je zurio u fotografiju mladoj ženi koja je ležala natrag na svom krevetu sa nogu proširila daleko jedno od drugog, što, naravno, nudi savršen pogled na njene mlade dlakave vagine!" Ja bih mislim da slika ovako ce dati sve mlade čovek erekcije ", njegova tetka prokomentarisao:" Ja sam u pravu u vezi toga, Volt?! "Volt je zvučni gutljaj i samo klimnuo glavom potvrdno!" Bio sam siguran u to ", rekla je dalje", muškarci su veoma vizuelne u svojoj seksualnosti, kao i novčanu kaznu mlada devojka poput ove bi dao bilo kog čoveka erekciju, ja bih bio šokiran ako nije dobio jedan! "" Želim da uradim nešto za mene ", upitala je ozbiljno, "dolazi ovamo i da stoji ispred mene!" Volt ustao i uzeo njegovo mesto ispred svoje tetke i pitala ono što je do, ali u kratkom nekoliko sekundi je trebalo da saznam!
"Sada", nastavi ona, "šta cemo sada da radimo mora uvek ostati samo između vas i mene, u redu !?!?" Još uvek niste sigurni šta je ona do, Volt je klimnuo glavom glavu i odgovorio: "Naravno teta, šta vi kažete!" "Dobro", kaže ona brzo licni oglasi svingera odgovorila: "Sada dopustite mi otvori ispred svog farmerke!" Valt je stajao zamrznuti ispred svoje tetke kao prstima undid njegov pojas, dugme, i rajsferšlus, i na brz pokret je grču dole pantalone, ostavljajuci samo njegove podneske između njegovog privatnog delova i njegova tetka! Van linije uspravno kurac stajao jasno u svoje gacice, a tetka Neli dostigao napolje i nežno milovao mladog organa kroz tanak materijal i prokomentarisao: "Moj oh moj, Volt, imate veoma teško erekcije, da li uvek dobijate ovako kada budete gledali u svoje prljave slike? " U nesigurnom glas Volt je odgovorio: "Uvek, teta, kad god vidim te slike da dobijem je upravo ovako!" "Vrlo dobro", rekla nazad je odgovorio: "Važno je da mladi čovek kao što si ti dobija pravilno podignute kada on vidi lepa gola mlada devojka, pokazuje da njegov penis funkcioniše sasvim korektno, evo, dozvolite mi da te van vas, ja mora videti da je za sebe da se uverite da je u redu! " "O, dragi", rekla uzdahnu kada se pojavio u mišljenju, "šta apsolutno lepo erekciju, vidim da ste obrezan!" "Da li je to dobro", upitao je?! "Pa", ona je odgovorila, "Naravno, postoje neke žene koji bi radije imaju svoje ljude Uncut, ali vecina nas vole vidimo penisa naš čovek sa glavom uvek izloženi, bilo da je bilo u njenom tvrdi ili meki države, i još jedna stvar , za vaš uzrast, imate veliki organa, skoro sedam inča sam proceni, da je veoma je zaista lepo! " "Šta cu da uradite sledece je samo test za proveru svoje reflekse, pa nemojte biti uznemireni, necu ti ništa", rekla je ona!
Valt pogledao dole u njegove tetke, i mnogo toga da mu potpuno iznenađenje i radost, ona je napred nagnuo i uzeo glavu njegov penis u usta i počeo sisanje na njega! "O bože", rekao je moaned, "da se oseca divno!" Tetka Neli pusti njegov kurac skliznuti iz usta samo dovoljno dugo da pita "Da li je bolje nego rukom na njega?" "Oh, da", rekao je moaned glasnije ", toliko bolje, usta je toliko toplo i vlažno!" Tetka Neli održana upoznavanje sa svingerima Volta je kurac sa jednom rukom, dok testirate svoje čvrsto lopte sa drugima, i nije bila najmanje bitna iznenađen kada je izbio, jer je samo nekoliko sekundi pre nego što je osjetio svoju vrecu orah zategnuti u očekivanju pražnjenja svojim sperma dole dugo vratila i u njenu gladna usta! Biti kao što je bio tako mlad, on je takođe bio baš pun sperma, i sve je bilo Neli mogao da proguta svaku kap! Nakon što je više, Neli očišcena i dalje teško penisa svakog poslednji trag sperma, reveling u uzbuđenju da je tako lep teško mladi kurac za svoju sopstvenu! Gledajuci do dečaka, rekla je: "Kao što ste stariji i imaju više žena, videcete da vecina, ako ne i svi oni ce brzo postati zavisnik na vaš hard penis i prilično mnogo učiniti šta god da im kažete da rade! "! "Da li volite Ujka Henk penis", pitao Volt?! Neli je dobio daleko pogledamo u oči i odgovorio: "Oh, da, Volt, vaš ujak imao nesvakidašnje penis, skoro devet inča dugo i kao debela kao zglob!" "Vau", rekao je Volt strahopoštovanjem, "Nadam se da moje dobija onaj veliki jednog dana!" Tetka Neli se samo nasmejao, nasloni preko i dao Volta je penis još jedan poljubac i odgovorio: "Ne brinite sada o tome, imate dovoljno vremena da odrastu, ali od sada, ja cu se pobrinuti za Vaše hardon kad god vam potrebno je, u redu! " "U redu", Volt odgovori sa entuzijazmom, "u redu!"

Comments (0) Posted to Muvanje devojaka 10/20/2011 Edit

«Prethodni   1 2 3 ... 31 32 33

Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Devojke i žene na CHAT-u

Muvanje


eXTReMe Tracker