Devojke za upoznavanje

To je devojke za upoznavanje kiša više od nedelju dana, toliko kiše da se svakodnevni izgledalo tako uznemiren i sumorno. Ona je pozvala i rekla da dolazi gore. To je bio treci put je došla do mene vidim da nedelje. Ja vrši njen izgovor zašto je došla do kraja ovde i otišao da je susret u obližnjem sedam jedanaest. Bila je tu sama po sebi nosi njen crveno kišobran. Njena prijateljica joj ostavili. Padala je kiša, a ona je drhtavica. Izgledala je slaba i krhka u teškim kiši, nošenje nije dovoljno da joj toplo.

Išao sam do nje i rekao: "Vi ne treba da me vidi više", i slicno kako ne bi devojke trebalo da budemo zajedno.
Rekla je: "Nedostaješ mi."
Rekao sam joj hladno, "Idemo, ja cu vas odvesti kuci."
Ona nije otvaraju joj kišobran, znao sam želela da moj udeo.
Rekao sam: "Otvorite svoje kišobran, idemo."

Nevoljno, ona otvorila svoju kišobran i išao sa mnom do kola. Ona je rekla da nije rucak ili veceru i pitao da li možemo da se zaustavi na neko mesto da jedu.

Odmah sam odgovorio sa kamenovan srcem, "Ne!"
Razocaran, ona me je zamolio da je odvede do železnicke devojke za upoznavanje stanice, ona je rekla da bi kuci vozom nazad.

Možda je kiša, svi vozovi su bili puni ljudi sa kišobranima i odgovaraju slucajeva koji su bili željni da se kuci, a ne brinu o tome ko je upravo prošao. Cekali smo i cekali, ona me je pogledao nevino. Biti zajedno tako dugo, naravno, znao sam šta je mislila. Ja razumem kako ona mora da se osecao kada je došla do kraja ovde, u ovu vrstu vremena i sam je tretiran kao što je ovaj. Sa njom meke oci bulje u mene, osetio sam krivicu i želi da pusti njenog boravka za noc.

Ali, realnost udari opet, rekao sam joj hladno, "Idemo probati drugi železnicka stanica".

Smo stanovali u istoj zgradi, na istom spratu. Tada je bilo nas cetvorica, i dobili smo dobro slagali. Mi smo uvek bi devojke za upoznavanje jedu zajedno veceru, gledanje filmova, a ponekad ide kampovanje. Bili smo više kao porodica, ali ja nisam znao bih na kraju zaljubljuje u devojku samo cetiri. Možda je to bilo tokom prošle godine na koledžu, pošto je živeo zajedno dve godine, razvili smo dubokih osecanja jedni za druge. Nakon što je diplomirala, vratila kuci i sam ostao još godinu dana da završim školu. Tokom te godine sam samo u stanju da se voz na dole da je vide na odmor, ali nikad zadugo. To je kako smo držali upoznavanje cuvaju odnos.

Comments (0) Posted to Muvanje devojaka 09/02/2011 Edit

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 31 32 33  Sledeći»

Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Devojke i žene na CHAT-u

Muvanje


eXTReMe Tracker