Sex oglasi

Erik bili sex oglasi razocarani. On nije razumeo rec koja ona mu rece. Medutim, oni su postali dobri prijatelji i nisu sve zajedno. Erik pocela da se menja u neko bolje jer Kerol ga obasuti ljubavlju nikada nije iskusio. Njegova bivša prijateljice nikada nije mu tretirani na taj sex nacin kao oni samo ga prihvatili za svoj izgled. U poredenju, Kerol ga prihvatili ko je on i promenio mu je da postane bolja osoba. Kerol je nastavio stavljanjem crvene ruže u svoj ormaric  svakodnevno sa istim recima. Ona nikada nije zaboravio.

Jednog dana, Kerol nije pojaviti u školi. Nije ona je došla za nedelju dana. Na prvi pogled, Erik je mislio da je ona bila na odmoru sa porodicom, jer ona mu je rekla da c e ona ic i Havajima sa njima. On je mislio ništa o tome dok je dobio poziv od Opšte bolnice. Rekli su mu da oglasi je Kerol je trebalo da umre. Patila je od raka, ali Kerol ih zabranio sex oglasi mu govorili, jer ona nije želela Erik brinu o njoj.

Sada kada je ona trebalo da umre, ona je želela da vidi Erik poslednji put. Erik požurio u bolnicu odmah. Kada je video koliko je slaba Kerol je, suzama se strimuju niz njegove obraze.
Šapnuo je, "Zašto mi nisi rekla ranije Zašto se ti sakrio ovo od mene?"
Ona ga je pogledao i nasmešio se slabo.
"Kada sam rekao da nisam želeo da pate od gubitka pred druge, ja sam mislio to sam nije hteo da vam kažem, jer nisam hteo da brinete.. Hteo sam da sex oglasi provodim poslednje dane sa tobom veselo ". Erik pogledao u nju.
"Ne možeš me ostaviti!" rekao je on.
"Šta c u biti bez tebe?"
"Bic ete ko si sada uvek biti tu pored tebe.. Ne zaboravite da. Cherish tih vremena. Uživo život srec no. I još jedna stvar."
"Da?"
"Volim te"

I ona umrla. Eric vrištala. On i dalje ne može da prihvati Kerol smrti. Imao samo mesec dana je proveo sa sex Kerol. Jedan kratak mesec dana je bilo dovoljno za Kerol da promeni svoj život na nacin da niko ne može nikada da objasnim. Erik je imao mnogo žali, ali on je znao da c e Kerol uvek biti pazimo na njega s neba.

Ponekad, mi smo samo ne cene oni ljudi koji zaista stalo sex oglasi za nas sve dok nas napustiti, ili dok ih izgubiti. Zatim, bilo bi kasno za kajanje. Spoljašnja lepota nije bitno, to je unutrašnji onaj koji racuna. Bolje je rec i nekome koliko ga volite sada, nego oglasi da ih ne kažem i izgubiti bez njih im govori.

Ljubav je kad se borimo do poslednjeg minuta samo da pokaže i reci nekome koliko volimo ih da žive život bez žaljenja.

Comments (0) Posted to Muvanje devojaka 09/03/2011 Edit

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 31 32 33  Sledeći»

Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Devojke i žene na CHAT-u

Muvanje


eXTReMe Tracker