Internet upoznavanje

Internet upoznavanje moji deda i baba su bili u braku više od polaveka i igrala svoje posebne igri od trenutka su sreli jedni druge. Cilj njihove igre je bio da se napišerec " shmili " uiznenadenje mesto zadruge da pronadu . Oni su se smenjivali ostavljajuci " shmili " okokuce , a cim jedan od njih je otkrivena , bilo je njihov red da to sakriju još jednom.

Oni vuku " shmili " prstima prekošecera i brašna kontejnere da cekaju ko se upoznavanje spremao sledeci obrok . Oni su ga prebacivali urosa na prozorima pogledom na dvorište gde su mi baka uvek hranio nas greju, domace puding sa plavim hrane kolorita.

" Shmili " je napisan upare ostavljene na ogledalu posle vruce tuš internet upoznavanje, gde ce se ponovo pojaviti kupatilo posle kupanja. U jednom trenutku, cak i moja baka ispravljaju na stoluceo rolna toalet papira shmili ostaviti naposlednji list.

Nije bilo internet krajamestima " shmili " ce se pojaviti. Malo napomena sa " shmili " preškraban užurbano su pronadena na instrument tabli i auto sedišta, ili snimljene na volana . Novcanice su bile punjene unutar cipele i otišao pod jastuke . " Shmili " je napisan u prašini naMantel i pratiti upepeluognjišta. Ovaj misteriozni rec je kolikoDeo kuce mog dede 'kaonameštaj.

Trebalo mi jedugo vremena pre nego što sam bio u mogucnosti da u potpunosti ceni igri mog dede " . Skepticizam me cuva od veruje u pravu ljubav koji je internet upoznavanje cist i trajan . Medutim , nikada nisam sumnjao odnos mog dede " . Oni su imali ljubav dole Pat. Bilo je više nego koketna malo igre, to jenacin života. Njihov odnos je bio zasnovan napredanosti i strastveni ljubavi koja nije svako dovoljno srece da iskustvo.

Baka i deda održan ruke svaku priliku su mogli. Oni su ukrali poljupce jer naleteo jedni drugima u njihovim malim kuhinji. Su završili jedni drugima recenice i dele upoznavanje preko interneta svakodnevno ukrštenica i rec zbrku .

Comments (0) Posted to Muvanje devojaka 09/04/2011 Edit

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 31 32 33  Sledeći»

Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Devojke i žene na CHAT-u

Muvanje


eXTReMe Tracker