Licni Oglasi

"Jurij, licni oglasi da li si pakuje sve svoje stvari?"
Suzan Kovan pozvani iz prizemlju.
"Vaš avion za Englesku ostavlja na šest!"
Jurij punjene ostatak odecu u kofer i snimio kofer zatvorena.
"Skoro uradeno, majka!" Šesnaest godina zove nazad.
Ona je oklevao dok je pogledao sliku njenog i Simon. Njen brat bi bilo devetnaest, ako nije umro. Imao je ruku oko Jurij u slici i obojica su bili nasmejani srecno.

Prošlo je skoro godinu dana od smrti njenog brata. Jurij nikada nije dobio zbog tragicnog incidenta, ali mnogo toga da njeno iznenadenje, život uskoro postaje normalno opet za sve druge, ali nikada za Jurij. Deo njene umrla i ona znala da je njeno srce. Mlada devojka je odlucila da pohada muzicku školu orkestar u Engleskoj. Nakon smrti Simona, oni nikada ne zatvori mali brat Beach House Jurij je vlasništvu, ali niko nije išao tamo ponovo. Medutim, sve unutra je i dalje radi.

Jurij sahranjen njenim mislima i brzo stavlja sliku u svoj kofer. Ona je zgrabio kofer i heaved ga prizemlju, gde je njena majka je cekao nju.

"Hajde, požuri, dragi."
Gospoda Kovan beckoned, penjanje na sedište vozaca njihovih licni oglasi Fiata. Majka i cerka bided jedni druge zbogom na aerodromu. Suzan Kovan poljubio Jurij u obraz i rekao joj da se cuva.

Kasnije sate i sate, kompanije American Airlines let sleteo na Londonskoj aerodromu. Jurij izašli avion zajedno sa ostalim putnicima. Aerodromsko obezbedenje zaposlenih stade kao statue na svakom ulazu. Aerodrom nije gužva. Devojka oci trckarao oko za neke znak onoga što je tražio - osoba ili osobe koji su predstavljali Karson Muzicke škole.

Upravo tada Jurij cuo njeno ime.
"Mis Jurij Kovan!"
Ona je oko dosadan. Decak obucen u plavoj uniformi pokazao prema njoj. On je pregazio i uzeo svoj kofer i pratio joj da mala grupa ljudi koji su bili slicno obuceni za njega. Decak je crvenokosim i pegavog. Njegov britanski akcenat je bio jak i on je izgledao veoma ljubazni.
"Gospodice Jurij, ovo je naš predsednik, gospodin Aron igre. Ja sam licni oglasi Rendi "crveno-glava uvedene..
Jurij je klimnuo glavom i rukovao se sa gospodinom igra.
"Dobrodošli, Mis Kovan. Cast nam je da ste pohadaju naše muzicke škole. "Mr igra je toplo.
"Hvala vam što ste došli sve na ovaj nacin."

Oni pratnji Jurij na kombi i vozili u školu. Engleska je lepo u jezivo nacin. Sve u Londonu je bila toliko formalni i izuzetna. Juri misli arhitektura bila jedinstvena i sjajna. Stigli su u belom mermeru zgradu i otišao unutra. Slike i upoznavanja portreti orkestra i vanredne muzicari su visili po celom zidu.

Odjednom, iz ugla njene oka, Jurij video pramen klizav plavu kosu nestaju u uglu hodnika. Devojka dah uhvaceni u grudi kao Sajmon je srebrnasto plave kose obasja preko njenom umu. Ona je pala svoj kofer i otrcao u salu gde je videla decaka. Ali samo tada, vrata otvorila i gomilu studenata drži violina izašao. Jurij tražili mahnito za licni oglasi decaka, ali je otišao.

"Jurij, nesto nije u redu?" Glas Rendi doneo leda joj cula.
"O, ništa."
Jurij oklevao, a zatim pitao. "Ima li decaka po imenu Simon Kovan u orkestru?"
Rendi pogledao u nju, zbunjen.
"Ne, Jurij. Da li znate nekoga to ime? ", Upitao je.
Jurij je pogledao Rendi i odmahnu glavom.

Kasnije, Jurij je bio doneo spavaonica gde su dva kreveta. Rendi doneo Jurij da je krevet, koji je bio na krajnjoj desnoj.
"Jurij, razumem ako ste umorni, ali u sat vremena, nece biti dobrodošli ceremonije za vas. Možete doci ako želite. "
Rendi spustiti svoj kofer i izašao. Devojka zavirio oko konaka i zalupio joj odecu u ormar da je deli sa druga devojka. Upravo je ona postavili niz njeno sliku o njoj i Simona, kada su se vrata otvorila i devojka ušla. Devojka pogleda Jurij, prišao joj i držali se za muvanje ruku. Njena plavuša lokne su visi od skupih leptir šnalica.

"Zdravo, ja sam Emili Radlei. Delite sobu sa mnom. "
Devojka je iznenada u superiorni ton. Jurij držala svoje ruke i uzdrmali je Emili.
"Ja sam Jurij Kovan."
"O, pa ti si devojka iz Amerike? Da li ce ceremoniju? Ne bih propustiti svu pažnju za svet ako ti se. "
Emili sede na svoje krevetu i pojavio slatkiša u usta.
"Igram violu, šta ti?"
"Igram harfi." Jurij objasnio.
Ona se ne oseca kao angažovanjem u razgovoru sa kim sada, licni oglasi posebno Emili. Emili je izgledalo da cita njene misli i ona skocila van kreveta.
"Pa, ja odlazim."
Devojka zalupila vrata iza nje.

Comments (0) Posted to Muvanje devojaka 09/05/2011 Edit

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 31 32 33  Sledeći»

Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Devojke i žene na CHAT-u

Muvanje


eXTReMe Tracker