Ona trazi njega

Tomas je stajao još ona trazi njega uvijek u hodniku u prizemlju. Jurij reci ga povredi više nego što je ikada zamišljao. On nikada nije mislio Bilo koja rec mogao da ga utice tako duboko. Ali ona u pravu. On nije znao ništa o ljubavi dok se sreo Jurija, do danas. I on nikada nije bilo ljubavi u njegovom životu. On nije znao kako da vole. Njegov otac je bio u bande. Izgubio je novac, tako je poceo uzimanje novca od strane gospode Vacur o porodici. Ubio Mrs Vacur roditelji, a kasnije ubijen od strane bande lider. Mrs Vacur poslao Tomas pod zaštitom prijatelj pre nego skakanje u jezero i umro. Tomas je živeo za dvanaest godina mucenja i porobljeni od strane nekoliko koga je mislio da su mu roditelji. Onda je par izgubio sve da pljacke i prodaje ga tetka gospode Vacur a, starija žena koja je bila suviše stari da se brine za njega. Na njenom samrti, ona otkriva istinu Tomas nikada nije poznat. Stara dama je Tomas joj malo bogatstvo i on prisustvovao orkestar. Aron igra, nakon saslušanja Tomas je ljubavni sastanak tragicno života, nije preduzela nikakve pare od njega. On nikada nije ljubav. On je nose malo zahvalnost za tetka njegove majke, koji mu je rekao istinu. Je proveo osamnaest godina života u bedi. Niko nije mogao da razume bol i beda je prošao. Sada je živeo sa Aron igra i gospodin igra sin i za poslednje dve godine, on je živeo kao covek.

Emili gledao tiho iza vrata. Usta formirana ljut podsmeh ljubomore i ona trazi njega ona duboko izdiše. Njene oci su bile zaobilazan sija sa zlobom prema Jurij.

To je bio sledeci dan i Jurij je završio sa klasama. Dan je bio buran i sive boje sa grmljavinu grmljavina u daljini. Ona je bila stavljanje njene knjige u njenu ormaric kada je primetio Emili ubrzava prema njoj.
"Jurij, ja ne znam ko je to uradio! Dolaze "Emili gasped, dahcuci blago.
Jurij okrenuo radoznalo i otišao posle Emili. Emili je dovelo Jurij svojim domu. Jurij otvorio vrata i uzdahnu. Njena fioke su rasprostranjeni otvoreni i svi njeni fotografije sa Simonom išcupani su gore i razbacani po podu. Suze Stung oci kao ona savija na dole da izaberete delove pocepao njene fotografije. Njeno srce je užasno bolelo, a ona skliznula na pod. Polako, osetila njen dah uhvacen u grlo. Ona nije mogla da diše.

Emili sneered iza leda Jurij i brzo pala konjica dole na pod. Onda je jeknu.
"Gledaj!" Emili je plakala dok je povijen dole da pokupi ljubavni sastanak pero on trazi nju ponovo kao Jurij okrenuo.
"Šta je to?", Rekla iscrpljeno pitao.
"Ova olovka, to je ... To je ..." Emili zamuckivali.
"Ciji je to, Emili? Cija je to? "Jurij tražio, hvatajuci pera.
"To je Tomas je!" Emili rekao je polako, studira Jurij lice.
Jurij oci proširen na užas i bes a onda je ponestalo prostora. Emili usne uvijen u podsmijehom.

Jurij probiju kroz vrata Tomasa da pronade ga studiraju. Njegov dom Mate Vilis je ispružene preko svoje bogatstvo kartica. Obojica su gledali ona trazi njega u alarma.
"Tomas Vacur!" Jurij shrieked, suze poplava niz njeno lice.
"Kako se usuduješ da uradim!"
"Šta ti govorimo, Jurij?" Tomas pitao, gledajuci u nju, zbunjen.
"Ne poricu da je! Juce smo se borili i danas nalazim sobu uništen i Simon je slika pocepana gore "vrisnula.
"Znao sam tako nešto ce se desiti." Vilis rekao je.
"Umukni Vilis. Tvoja soba srušena ", upitao zabrinuti Tomas.
"Ali, ko ..."
"I pogodite šta sam našao?" Jurij je on.
"Ovo!", Rekla je bacio ljubavni sastanak konjica dole na pod.
Tomas je zurio u njega.
"To nije moje!" Povika, besan.
"Jurij, ovo je podmukao!"
Devojka pokriva njene uši.
"Znaš šta je varljiva? To je kako sam vide ništa dobro u užasno osobu kao što si ti ", ona odbrusi!, Pre nego sita izadem iz kuce, ostavljajuci Tomas gledajuci za njom.

Jurij plakao i plakao te noci. Ona nije se vrati u svoj dom, jer je znala Emili ce biti smirking. Dakle, Jurij proveo noc hoda oko tog podrucja. Ona nije bila baš ljuta, samo slomljenog srca. Imao poverenja Ona Tomas sa svojim srcem i tajno ga je voleo. Uprkos tome, on je ucinio nešto izvan užasno, a sada senka Sajmon tištalo na nju ONA TRAZI NJEGA još više. Kako je mogla biti tako lakoverni i naivni?

Samo tada, Jurij osetio isti bol njen štrajk kao što je ucinio kada je pronašla svoju demolirana fotografije. Noge iznenada osetio sastanak ljubavni slab i svezala pojas ispod nje. Njena energija isprazni iz nje polako i ona pala.

Glasno trubiti bacio Juri iz nje bola. Ona je odjednom shvatila da je klecala na sred ulice i automobil je rikanje niz put.
"Možda je to kako je Sajmon je umro" je mislila.
Glasno trubiti i zaslepljujuce bljesak svetlosti. Možda to je to. Auto rog honked ponovo ali Jurij nije imala snage da se krecu. Belu svetlost svog zaslepljeni i ona ne zna ništa. Njena kartica bogatstvo ispala iz njenog džepa i bio je slomila tockove automobila.

Tomas strcao niz ulicu mraku potrazi mahnito za Jurij. On nikada nije osecao toliko zabrinut u njegovom životu. Njegove plave kose platine leteo iza njega i on je teško disao, ali nije zaustavilo. Daleko, cuo trubiti, ali automobil je nigde na vidiku. Strašno osecanje udario glavu i poceo je da se pokrene i vicuci Jurij ime u isto vreme. Medutim, nije bilo odgovora.

Daleko ispred na putu osvetljen slabom ulicne rasvete, Tomas je video ono što je izgledalo kao velika prepreka na sredini ulice. On je vodio bliže i videla ga je Jurij. Bilo je malo krvi, ali nije bilo krvi u uglu usta. Tomas je užasnut. On je pokupio svoje telo i pocela da ponovo pokrenuti, ignorišuci grc na njegovoj strani. On je brzina veca nego što je ikada u svom životu, iako je nosio Jurij. Osecao peckanje suza u uglu oka, ali to ne sruši.

Hitna pomoc sirene screeched jer ubrzala niz put. Jurij je bio u kolima hitne pomoci na nosilima i Tomas, Aron igra i Emili Radlei su pored nje.

Tri cekao nestrpljivo ispred hitnu pomoc. Tomas tempom napred i nazad sa izbrazdano celo, dok Aron igra zavirio nestrpljenjem na vrata. Emili sede i dalje kao kamen i pogledao duboko u misli.
"Jurij je sada bila u hitnu i sve je bilo nešto što je poceo sa njom. Ako ona nije imala uništen Simonova fotografije iz njene ljubomore, Jurij ne bi ostavili i dobio udario auto. Prokletstvo. "Emili misli.
"Ona je upravo da se udario, nije ona? Ali ona je verovatno znao o Emili u upoznavanje svakom slucaju. Jurij samo hteli da Tomas poput nje više, to je razlog zašto je dobila hit na svrhu. I plus, koji joj je rekao da ostane napolju u sred noci u svakom slucaju. "Emili misli.
"Da, to je to. Ništa na zemlji se dešava kada to nije trebalo. Život ona trazi njega nije toliko na meti "Emili dobili. Naljute kako je razmišljao o tome.
"To malo veštice! Ona nece biti Tomas! Ne dok Emili Radlei je oko. '

Tri sata kasnije, lekar izašao da ih ispune.
"Mis Kovan je u opasnosti", rekao je lekar odgovorio. Tomas uzdahnu sa olakšanjem.
"Nema potrebe da kontaktirate svoju majku. Ona samo treba Uganuo zgloba, malo upredene leda i nekoliko modrica. Jurij je bio prebacen u redovnom odeljenju. Možete svoje posete. "

Comments (0) Posted to Muvanje devojaka 09/06/2011 Edit

«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 31 32 33  Sledeći»

Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Devojke i žene na CHAT-u

Muvanje


eXTReMe Tracker