Uputstvo za SMS CHAT sa devojkama

Muvanje SMS porukamaPrincip za muvanje preko SMS poruka je jednostavan, pouzdan, diskretan i što je najbitnije, anoniman. Možete pisati poruke bilo kada i bilo kome bez bojazni da neko može otkriti Vaš identitet ukoliko Vi to ne želite.

Za korišcenje ove usluge registracija nije neophodna. Potreban vam je samo mobilni telefon i možete odmah poceti sa slanjem SMS poruka devojkama i gospođama širom Srbije.

Da biste se dopisivali sa nekom devojkom ili gospođom potrebno je da u SMS poruci ukucate reč HOT (razmak) nick devojke sa kojom želite da se dopisujete (razmak) i poruku koju želite. Takvu poruku pošaljete na broj 6292.
Svaka osoba, koja se prijavila na chat, ima svoj nick (jedinstveno ime) koji možete videti kod svakog profila. U svakoj sledecoj poruci više ne morate da pišete njen nick, vec samo HOT i poruku.

Na primer, ako se devojka, sa kojom želite da se dopisujete, zove Jelena a njen nick je jelena83 šaljete SMS na sledeci nacin:

U prvoj poruci pišete: HOT (razmak) jelena83 (razmak) Zdravo Jelena? Sta trenutno radis?…
U ostalim porukama pišete: HOT (razmak) Cime se bavis? Jel imas decka…

(razmak) naravno ne pišete, vec na tom mestu ostavljate prazno polje.

Ukoliko želite da promenite sagovornika, u sms poruci pišete HOT (novi nick) (poruka) i šaljete sve na broj 6292 . Od tog trenutke sve poruke odlaze toj, novoj devojci.

Podržane su sve mreže u Srbiji – 064/065 (Telekom Srbija) i 062/063 (Telenor Srbija) i 060/061 (VIP)

Poruke moraju biti tekstualne (MMS poruke se trenutno ne mogu slati)


Poruke koje devojke vama šalju vam se ne naplacuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, placate samo poruke koje ste poslali.

Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od devojaka i žena prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci  STOP HOT i pošaljite na broj 6292.Prijatno upoznavanje !

Comments (0) Posted to Uputstvo za SMS CHAT sa devojkama 11/01/2009 Edit


Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Devojke i žene na CHAT-u

Muvanje


eXTReMe Tracker